Tja wat is leeftijd?

Gek hè, wanneer iemand mij vraagt hoe oud ik ben moet ik vaak nadenken voor ik een antwoord geef. Oké ik geef toe, vorig jaar april ben ik 50 geworden, dat is nu wel makkelijker te onthouden.
Alleen diep van binnen voel ik me nog steeds 24. En dat roep ik ook heel vaak als ik weer uitgerekend heb hoe oud ik werkelijk ben: ik ben 50 maar voel me 24.

Die 24 zit al jaren in mijn systeem. Waarom 24? Wat is er op mijn 24e gebeurd dat deze leeftijd zo “belangrijk” is?
Dan ga je nadenken…. waar was ik op mijn 24e, waar woonde ik, wie waren er belangrijk in mijn leven, wat deed ik, wat waren mijn dromen? En is er ook numerologisch iets belangrijks voor mij mbt 24……..
Op 19 april 1992 werd ik 24. Op dat moment woonde ik met Ronald samen op de flat in Krommenie. 1992: het jaar dat wij gingen trouwen, het jaar dat er 2 nichtjes geboren zouden worden.
Ik weet nog wel toen we samen gingen wonen in 1991, dat ik soms het gevoel had dat het niet echt was, net of we in een huis vader en moedertje mochten spelen. Maar de lege koelkast en de volle wasbak en wasmand brachten je dan snel weer in de realiteit. Voor ons voelde het alsof we elkaar al jaaaaaaren kenden en hadden wel zin in een feestje dus besloten we om in 1992 te gaan trouwen.
Op mijn 24e begon voor mij dus een soort van “nieuw leven” meer volwassen zijn, verantwoordelijkheid op me nemen, zorgen dat alles reilt en zeilt…..
Oh ja toen ik 24 was hebben we ook nog een nare periode gehad met Ronalds rug…. zou het wel weer goed komen en  de zorgen of het trouwfeest daardoor wel of niet door kon gaan…..

Hmmmmm zou 24 voor mij gewoon de leeftijd zijn waarop ik van dromerig meisje die graag in haar eigen (boeken) wereldje leefde eindelijk wakker werd  en de wereld ging ontdekken?
In de numerologie kom ik dit tegen over de getallen 2 en 4:
De energie van het getal 2 is verbonden met dienstbaarheid, samenwerking en met emoties. Als twee-mens heb je vaak de innerlijke drang om te helpen en ondersteunen. Je bent veranderlijk en meegaand, maar kunt ook besluiteloos zijn. Je komt op anderen soms geheimzinnig over, je bent gevoelig en streeft naar het compromis, een ontmoeting der geesten. Muziek spreekt je meestal aan en werkt helend voor je lichaam en geest.
Het getal 4: Jouw unieke energie is verbonden met de aarde,  de wil, vastberadenheid, kracht en het de materie. Je bent doorgaans geduldig, gemotiveerd, verantwoordelijk en betrouwbaar. Je kunt goed organiseren, handelen en ingewikkelde processen beheersen. Je wilt ook goed zorgen voor hen die aan je zorg zijn toevertrouwd. Je hebt een praktisch inslag en goed inzicht in situaties.

Ach ja… leeftijd…. het is maar een nummer…..
Doe waar je je goed bij voelt, geniet van wat je doet en doe vooral eens gek! Dat is zo heerlijk!!
Ik ben heel benieuwd of er meer mensen zijn die zich niet de leeftijd voelen die ze volgens hun geboortedag zijn!