Aan de slag

Eigenlijk sta ik te popelen om weer met healings aan de slag te gaan.
Mensen een boost geven en weer goed in hun energie zetten. Ook helpen om een zetje te geven wat niet meer nodig is uit het systeem te laten gaan. Soms kan dat er voor zorgen dat mensen zich een paar dagen niet lekker voelen. Het voelt ook gek om iets zwaars wat je jaren lang bij je draagt niet meer vat te hoeven houden en pfff dan is er ineens onverwacht ruimte…

Voorheen zat ik bij 2 spirituele verenigingen. Fijn om daar lekker “je ding te doen”. Maar afstand (Zwaag-Alkmaar, Zwaag-Heerhugowaard) in combinatie met 5 dagen werken en redelijke last van nachtblindheid (hoera dankzij de te snelle schildklier is dat weer erger dan voorheen) was ik daar tijdelijk mee gestopt. Ook onze nieuwe wereldziekte zorgt ervoor dat er even “niets” is.

Alles wat ik in de afgelopen jaren heb geleerd zit in mij te borrelen, voor mij zijn allemaal puzzelstukjes op hun plek gevallen, diverse workshops, opleidingen, andere voeding gebruiken, opgedane levenservaring, goed luisteren naar mijn gevoel, luisteren!, lesgeven, overdragen, ga zo maar door. Doordat er nu zoveel op zijn plek aan het vallen is/ op zijn plek is gevallen, heb ik enorm veel zin om er mee aan de slag te gaan…..

Dus…. wie dit leest… in de buurt woont… en zin heeft in een energieboost…. ‘s avonds en in het weekend kan je me bij jou thuis uitnodigen met de massagetafel, je bent ook welkom op de tafel bij mij in huis. Voor een klein bedrag (zie tarieven) vol energie de donkere dagen in!