Huis reinigen

Als je denkt dat ik tips ga geven hoe je je huis makkelijk en snel kan poetsen, sla dan maar over. Genetisch mis ik een poets-gen. Ik doe het omdat het moet en omdat één puberkind en ik huisstofmijtallergie hebben. Pfff heb je alles schoon, gaat er een glas om, keert de kat maaginhoud op de vloer incl haarbal, moddervoetafdrukken door de regen… etc etc.
Oh ja toch 2 tips: gebruik de afstofborstel op je stofzuiger ipv een stofdoek ehen  de natte was 5 a 10 minuten in de droger en daarna ophangen scheelt een strijkklus!

Heb je niks met energie of geesten, vind je het eng?, stop en ga wat anders doen (lekker je huis poetsen ofzo).

Heb je interesse in wat ik te melden heb: lees vooral door!!

Soms voel je dat de energie in je huis zwaar is. Dan is het in elk geval fijn om even de boel te luchten, even doorwaaien.
Maar soms is er meer nodig. Je kan de energie in huis weer prettig maken door je huis van top tot bodem met witte salie te smudgen. Je doet witte salie in een abalone schaal en met een veer wapper je de salie in de ruimte. Denk er aan om je brandmelder even uit te zetten (en later weer aan). Of je koopt een smudge stick, net wat jij fijn vindt. Sommige mensen kunnen niet tegen rook, dan is het mogelijk om roomspray te gebruiken. Witte salie spray of Aartsengel Michaelspray zijn dan heel fijn.  (ik weet waar je  hele fijne sprays kan kopen)
Wanneer er zware energie hangt (bijv na een verhitte discussie, griep/ziekte, verdriet, heel boos kind) is het fijn om ‘ de lucht te klaren’. Mijn omaatje liet ooit met moeite mensen van de woningbouw de slaapkamer binnen (schimmel op de muren, ze moesten alles bekijken) want die zware stemmen bleven hangen. Nu snap ik dat achteraf…….
In sommige huizen is het niet zo simpel op te lossen. Het kan zijn dat een ruimte niet prettig aan blijft voelen, kinderen die slecht slapen, huisdieren die maf reageren, kou op bepaalde plekken hoe hard je ook stookt, vaak hoofdpijn in huis en buiten de deur voel je je oké. Dan wordt het tijd om contact op te nemen met ons😉.
De ons bestaat uit mijn broer Marcel, mijn neef(je) Ryan, zielebroeder Rick.
Iedereen heeft zijn eigen gave (soms kan het een last zijn ha ha ha) en we vullen elkaar perfect aan. We vertrouwen elkaar blindelings, soms is 1 blik of knikje genoeg om te weten wat te doen.
Mensen met klachten zoeken via Google en vinden dan www.innerlijkebron.nl dat is Marcels website, of ze horen via via dat Rick huizen reinigt, of je raakt zomaar met iemand in gesprek bij de kapper ofzo😉.
Wij horen eerst wat de klachten zijn, voelen in hoeveel mensen nodig zijn, dan prikken we een datum. Doordat we op afstand al in verbinding komen met het huis of de straat kunnen we een beeld of gevoel krijgen. Dan is het fijn om vooraf de geschiedenis van de plaats op te zoeken via internet, wat was daar vroeger, klopt dat met mijn gevoel?
Elke reiniging verloopt anders:
Soms is een overleden vorige bewoner nog aanwezig, wanneer iemand plots overlijdt weet hij/zij niet dat hij/zij over is en naar het licht mag. Die leeft nog in het huis. Wij brengen deze persoon via onze gidsen en engelen naar het licht.
Soms is er een leylijn die geneutraliseerd mag worden of  is er een poort naar een andere dimensie die per ongeluk open is gezet door verbouwing, verplaatsing van spiegels etc etc.
Ook kan het voorkomen dat iemand een auralifter bij zich heeft, diegene gedraagt zich anders, reageert anders, voelt zich anders. Dan verwijderen we deze en zorgen dat de persoon weer in zijn eigen energie zit. En geven tips om in eigen energie te blijven.
Glaasje draaien of voor de lol met een een ouijda bord spelen kan verkeerd uitpakken en de verkeerde energieën oproepen. Waar positief is , is ook negatief, waar licht is, is ook duisternis en zoals mijn kinderen vroeger zeiden: er zijn goeieriken en slechteriken.
Er kan ook iets gestuurd zijn door iemand die zich met negatieve energie bezig houdt.
Met ons groepje zorgen we er voor dat mensen weer rustig kunnen slapen, kinderen zich prettig voelen in huis, huisdieren hun gewone zelf zijn.
En buiten onze groep weten we dat we geholpen worden door onze gidsen en andere (gevleugelde) helpers. Het komt ook voor dat we met meer mensen of in een adere samenstelling op pad gaan, dan is Ricks “meissie” Anita mee of zijn wij met onze Reiki-mama Helen mee voor een Zuid-Hollandse zuivering.

Edelstenen, witte salie, wijwater, spray, Reiki symbolen, humor, nuchterheid, positieve instelling, we nemen het elke keer weer mee.
Het is soms een hele pittige klus, maar we zijn dankbaar dat we dit mogen doen.

Naast deze “hobby” met gebruik van dat wat onzichtbaar is, maak ik bij kindercoaching gebruik van hele aardse gesprekstechnieken, soms heb ik voor kinderen steentjes mee voor onder hun bed voor een goede nachtrust, soms een steentje voor zelfvertrouwen.  Of een rood touw om grenzen aan te geven, een rood/groene taart om het probleem te overzien.
Laat je niet afschrikken door bovenstaand verhaal!

Note: Echt zo grappig, vanmorgen 22 oktober lag ik in bed (het is herfstvakantie dan mag ik van mezelf wat rustiger opstarten)  onderstaand stukje in mijn telefoon te tikken. Ik hou dus echt niet van huishouden…. sta ik na het maken van dit stukje ramen t e lappen en ben ik de woonkamer uitgebreid aan het stofzuigen….. oh ja en de 1e was van vandaag zit ook al in de droger…….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.