Huizen reinigen

Met een vaste groep mensen waaronder mijn broer en neef(je) helpen we mensen waar de energie in huis niet prettig is.
Slecht slapen, vaak moe, de sfeer is niet gezellig, er voelt vaak een koude vlaag in huis en op foto’s lijkt het wel of er een grauwsluier in huis hangt.

Wat doen wij? We luisteren naar de klachten van de mensen en gaan dan met elkaar in overleg, we bespreken in een kleine vaste vertrouwde groep wat de klachten zijn. Dan stemmen we ons af op de personen, het adres. Ieder van ons krijgt de informatie op een andere manier binnen, maar met elkaar weten we hoeveel mensen er nodig zijn om de energie energetisch te herstellen en de mensen te helpen om weer goed in hun eigen energie te komen.

We hebben van alles bij ons, edelstenen, salie, spraytjes, wijwater, we maken gebruik van symbolen welke we bij inwijdingen vanuit diverse stromingen hebben mogen ontvangen. Ter plekke zien we vaak dat hetgeen we mee hebben elkaar weer versterkt. Elke keer is het voor ons ook weer een verrassing wat de ander mee heeft.

Soms zijn we met een uurtje klaar, maar het kan ook wel eens langer duren. Hoeveel kamers zijn er in huis? Welke energie is er rondom huis? Wat heeft in het verleden op die plek gestaan? Zijn er leylijnen?

Met de groep hebben we onderling ook veel lol, het ziet er soms ook wel een beetje maf uit, staan we met onze armen te zwaaien, lopen we de vorm van een lemniscaat om de energie te herstellen….. We moeten regelmatig om elkaar en onszelf lachen.

Kinderen en huisdieren zijn enorm gevoelig wat de onzichtbare wereld betreft, let op de signalen, neem informatie van de kinderen serieus. Zijn het happy spirits die behulpzaam zijn? Prima! Zijn het onhappy spirits die vreemde opdrachten en boodschappen doorgeven? Wacht niet te lang en zoek contact met mij!!