Toneel

Naast tekenen ben ik dol op toneelspelen. Op de lagere school vond ik het heerlijk om te playbacken met vriendinnetjes, toneelstukjes te doen.
Met Gabs https://www.gabslichthuis.nl/ speel ik al een aantal jaar op Bakkum Vertelt en camping Geversduin de verhalen van Gabs en tante Ans (jaha, waar ook dat prentenboek voor gemaakt is) en beleven we met de kinderen fantastische interactieve avonturen.
Op mijn huidige school veel toneel gespeeld, Woeste Willem was wel het typetje wat bij de kinderen nog lang is bijgebleven. Bij thema ziek en gezond als dokter, deftige dame die een schilderij wilde bij het thema kunst. Op de fancy fair van school aan de slag als ballonclown. Het ballonvouwen geleerd van mijn toenmalige duo Margriet, de ook als Clown Soes op kinderfeestjes optrad. Naast zwaarden en hondjes ook een papegaai in een rondje leren vouwen via filmpjes.
Helaas zitten er te weinig uren in een dag en te weinig dagen in een week…. anders was ik zeker voor kinderfeestjes in te huren geweest!

Gabs en tante Ans en het Zweefavontuur
Op de fancy fair op school als ballonclown.
woeste Willem