Wie ben ik?

Hallo,

Ik ben Jolet, getrouwd met Ronald en moeder van de tweeling Remo en Joey (inmiddels al 17).
Groepsleerkracht 5 dagen in de week (groep 1) en geïnteresseerd in energie, spiritualiteit, mensen (vooral de kleine mensjes met hun onbevangen blik).

Er zijn heel veel manieren om energetisch te healen, daarom volg ik graag workshops en cursussen. Van iedereen leer ik weer wat bij en probeer dat te verweven met hetgeen ik al geleerd heb. Ik lees ook graag: over pendelen, rune stenen lezen, dromen verklaren, boeken over de elementen, edelstenen, engelen, aura’s, sjamanen, geloven, rituelen.

Voor mijn werk als leerkracht volg ik ook cursussen en workshops, zoals een workshop mindmappen, zowel voor in de klas als privé goed te gebruiken. Soms heb ik zoveel ideeën dat dit een mooie manier is om te ordenen en te stroomlijnen.
Ook voor de NT2 leerling (Nederlands 2e taal) hebben we 2 intensieve lesdagen gehad. De Nederlandse taal is super ingewikkeld met “de”en “het”.
Graag zou ik nog meer met bewegend leren aan de slag gaan en daar een workshop/opleiding voor volgen.

Waar ik het gelezen heb weet ik niet meer…. maar het schijnt bij mijn geboortedatum of sterrenbeeld te horen dat ik zo graag heel veel kennis wil vergaren……… wat is je hobby? Cursussen en workshops volgen…….