Werken met celzouten en buisjes

Volgens mij heb ik het nog niet eerder genoemd, maar werken met celzouten in combinatie met een healing is echt superfijn! Ook zonder healing gebruik ik de celzouten thuis. Ik heb fantastische buisjes waarmee je door de trilling de heling van het lichaam in werking kan zetten.
Dat kan door de buisjes bij je te dragen, of ik leg ze op een papier met jouw naam en geboortedatum erop. Laat de energie de rest maar doen!!

Celzouten kan je voor van alles inzetten: bij de kinderprikjes is het handig om vooraf en achteraf een bepaalde celzout in te nemen, de stoffen die de BMR of DKTP of whatever snel naar de juiste plek brengen mogen je lichaam na gebuik van de snelweg weer rapido verlaten. Daar helpt de celzout bij.
Last van groeipijnen? Geef je kind een celzout!! Bekkeninstabiliteit? Neem een celzout!

Zodra bij mij de bijholtes vervelend gaan doen neem ik een combinatie van celzouten in die heel effectief zijn!
Ik word blij van celzouten en homeopatische middelen die helpen om vervelende klachten op een natuurlijke manier weg te werken en soms is het alleen ondersteunend om ergere klachten te voorkomen!!

Helpt het? Jazeker!! Wil je meer weten? Laat een berichtje achter op info@luisterend-hart.nl

Wil je een healing met ondersteuning van de buisjes? Dat kan!!

Hoeraaaa het prentenboek is er!!

Wat een feest, na het doorspreken verhaal, tekenen van alle pagina’s passend bij de tekst, het inzingen, inspreken van de liedjes en het verhaal, is het zover!!

Het eerste avontuur van Gabs en tante Ans is gedrukt!!!
In het zweefavontuur leren Gabs en tante Ans elkaar kennen, gaat Gabs met de kinderen en de diertjes samen tante Ans helpen om weer thuis te komen.
Een superleuk interactief verhaal, waarbij je ervoor kan kiezen om het verhaal met muziek helemaal af te spelen, wel zelf de bladzijdes omdraaien!! Of je kiest ervoor om het zelf voor te lezen en alleen de liedjes erbij af te spelen.
De instrumentjes kan je zelf ook maken om thuis mee te doen!!
In het najaar komt er nog een PDF bestand met wat knutseltips, kleurplaten etc,

Wil je Gabs en tante Ans live zien? 25 t/m 28 augustus op Bakkum Vertelt, camping Bakkum elke dag om 15.50 een doe je mee verhaal.
Op 17 en 18 september op Elfia Arcen, een optreden en er is boekverkoop!!!

Wil je al heel graag een boek bestellen? Dat kan via mij jolet.faber@quicknet.nl of via Gabs https://www.gabslichthuis.nl/ gabsmilie@hotmail.com
Boek (= inclusief een QR code voor het geluidsbestand) €25,00
Wil je het interactieve boek én de limited edition vingerpoppetjes? €37,50
Dit zijn de prijzen excl verzendkosten. Ophalen is leuker 😉

Het leven begint bij 50+

Na diverse waarschuwingen van de website owners dat ik zoveel spam in mijn box kreeg heb ik mijn blogs per ongeluk verwijderd ipv een “geen reactie” aan te vinken. Nooit meer terug weten te vinden, helaas. Mijn computerskills zijn een beetje in de beginjaren van deze eeuw blijven hangen. Gelukkig heb ik andere talenten.

Even “bijpraten”:
Tot mijn grote verbazing ben ik tot de ontdekking gekomen dat het leven zo na de 50 zoveel leuker en rijker is geworden.
Ik startte mijn bedrijf 4 jaar geleden op 1 mei, na mijn 50e verjaardag in april. Mijn werkervaring voor de klas, de workshops/opleidingen op het gebied van energetische helen (Reiki, TeraMai, Quantum Touch, etc), de kindercoachingsmodules, daar wilde ik wat mee.
Gelijkertijd had ik een leuke groep 1, werkte 3 dagen en werd het in het onderwijs lastig mensen met een kleuterhart te vinden.
Of ik mischien meer dagen wilde werken, nou bij ziek en zeer werkte ik 5 dagen, dat vond ik eigenlijk wel fijn. Mijn eigen mannen op het voortgezet onderwijs, ik had de tijd…. Ik ging 5 dagen in groep 1. Zelf de toko een hele week runnen is ook wel heel fijn moet ik zeggen…. je kan schuiven in de planning, wanneer je iets belooft voor de volgende dag kan je het zelf nakomen, geen overdracht, geen: bij de andere juf….”
En steeds meer terug naar de basis: spel, ontdekken, doen, bewegen, nieuwsgierig zijn met elkaar, knutselen, frutselen, de natuur in, zorgen voor elkaar en onze omgeving.
In de tussentijd ben ik meditaties gaan schrijven en inspreken voor Lumeria’s magische magazine, heb ik kennis gemaakt en geleerd over celzouten en de toepassing ervan, de cursus Schrijfdans gevolgd en afgerond, een 2 jaarstraject gestart van de Ogham (Keltische bomenleer), cursus aromatherapie gestart (nu kan ik wat ik bij de bomen en bloesems leer ook toe gaan passen), heb ik een oceaandrum gemaakt met een bovenkant die met naaldvilt “geschilderd” is.
En dan ook nog een lang gekoesterde jeugdwens die in vervulling is gegaan….. Ik hou heel erg van tekenen, van jongs af aan al Ooit op de pabo samen met een medestudente een prentenboek gemaakt. Samen het verhaal bedacht en ik de prenten getekend. Als illustrator werken was wel een hele diep gekoesterde wens, want ja zo mooi als je de illustraties in prenteboeken ziet, daar zou ik noooooit aan kunnen tippen zei mijn hoofd….
Hoe zijn we bij het illustreren gekomen? Bij ons op school zou een verhalenverteller langs komen om de kinderboekenweek te starten, met een wedstrijd voor de hogere groepen. Voor de kleintjes zou hij ook een aangepast verhaal komen vertellen, maar ja helaas, geen prenten daarbij. Mijn collega zei “oh maar wij hebben een juf die goed kan tekenen”. Ik maak voor de thema’s vaak de hoofdfiguren uit prentenboeken in het groot, teken na wat gevraagd wordt voor uitvoeringen. Dus hebben de verhalenverteller en ik het verhaal telefonisch doorgesproken, ik de tekeningen van de vervelende mier gemaakt en naar hem doorgestuurd zodat ze geprint konden worden. Van de verhalenverteller in actie met mijn prenten had ik een foto gemaakt en deze op FB geplaatst.
Gabs (van Gabs Lichthuis, mijn vriendin/elementenMaster) was bezig om het doe je mee verhaal wat we een aantal keer op de campings in Bakkum hebben gespeeld om te zetten naar een kinderboek. Zij zag de prenten en zei: zou jij het boek willen illustreren?? Wauw!!! In het verhaal van Gabs en tante Ans speel ik tante Ans die met Gabs allemaal avonturen beleeft. Hoe cool is dat om je eigen karakter te mogen tekenen?????
En ze vroeg ook wat mijn wensen als leerkracht zijn voor een kinderboek! Ook die hebben we doorgesproken. Intussen zijn we ook al een paar keer de studio in geweest, want woohoo….. muziek en zang zijn belangrijk bij dit kinderboek!!!

Dus: om een kort verhaal lang te maken (ha ha ha) het leven begint bij 50 😉

Welkom op mijn website!

Op mijn website staat een klein deel van wat ik doe. Gelukkig hou ik van creatieve hobbies 😉

Momenteel ben ik 5 dagen werkzaam in het onderwijs bij de leukste groep waarin ik mijn creativiteit kwijt kan: GROEP 1!!!
Zingen, toneel spelen, tekenen, schilderen bij de thema’s.
De wens 3 dagen onderwijs en 2 dagen kindercoachin/healing loste op in het niets bij de optie 5 dagen in groep 1 werken………….

Voor advies en healing ben ik in de avond of weekend beschikbaar……. Wil je een healing op afstand? Dat kan altijd! Wil je op de tafel bij mij thuis? In het weekend of in de avond op afspraak is mogelijk!