Werken met celzouten en testbuisjes

Volgens mij heb ik het nog niet eerder genoemd, maar werken met celzouten in combinatie met een healing is echt superfijn! Ook zonder healing gebruik ik de celzouten thuis. Ik heb fantastische testbuisjes waarmee je door de trilling de heling van het lichaam in werking kan zetten.
Dat kan door de buisjes bij je te dragen, of ik leg ze op een papier met jouw naam en geboortedatum erop. Laat de energie de rest maar doen!!

Celzouten kan je voor van alles inzetten: bij de kinderprikjes is het handig om vooraf en achteraf een bepaalde celzout in te nemen, de stoffen die de BMR of DKTP of whatever snel naar de juiste plek brengen mogen je lichaam na gebuik van de snelweg weer rapido verlaten. Daar helpt de celzout bij.
Last van groeipijnen? Geef je kind een celzout!! Bekkeninstabiliteit? Neem een celzout!

Zodra bij mij de bijholtes vervelend gaan doen neem ik een combinatie van celzouten in die heel effectief zijn!
Ik word blij van celzouten en homeopatische middelen die helpen om vervelende klachten op een natuurlijke manier weg te werken en soms is het alleen ondersteunend om ergere klachten te voorkomen!!

Helpt het? Jazeker!! Wil je meer weten? Laat een berichtje achter op info@luisterend-hart.nl

Wil je een healing met ondersteuning van de buisjes? Dat kan!!